Dispositivos e acessórios
Vissticks met tomatensaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (opcional)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
26.16 g
Energia
1321 kJ /
316 kcal
Gordura
10.44 g
Fibra
2.06 g
Hidratos de carbono
26.43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Balletjes met aubergines
1h
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Kip met citroen
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Aardappelmuizen
Nenhuma avaliação
Harde pistachekoekjes
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Geroerbakte groenten
10min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Gebakken spinazie met eieren
40min