Dispositivos e acessórios
Groene pannenkoeken met ham en kaas
Preparação 40min
Total 55min
10 stuks
Ingredientes
Pannenkoeken beslag
-
bloem250 g
-
melk500 g
-
olijfolie15 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid en uitgeknepen200 g
-
olijfolie plus extra om te bakkeng
Vulling
-
middelharde kaas in stukken (bv. Cheddar)200 g
-
gekookte ham in stukken (3 cm)180 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14.5 g
Energia
1057 kJ /
253 kcal
Gordura
11.7 g
Hidratos de carbono
22.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananaspakketjes
1h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nenhuma avaliação
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Paddenstoelentaart
1h 30min
Cottage pie
1h 10min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Spaghetti muffins
55min
Indische kippenburger
4h
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Champignontaart
Nenhuma avaliação
Pikante kalkoensatés
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min