Dispositivos e acessórios
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme1 oz
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved32 oz
-
shallots quartered4 oz
-
8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)pancetta diced (approx. ¼ in.)8 oz
-
unsalted butter1 oz
-
chestnuts, cooked, peeled7 oz
-
sweet Marsala wine2 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1674 kJ /
400 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Holiday Feast
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed Cod Over Greens
40min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Lemon Caper Asparagus
25min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1h 45min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Acorn Squash Gratin
1h 55min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min