Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta

4.4 13 avaliações
Preparação 10min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • fresh mixed herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme
    1 oz
  • water
    18 oz
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    32 oz
  • shallots quartered
    4 oz
  • pancetta diced (approx. ¼ in.)
    8 oz
    8 oz bacon, diced (approx. ¼ in.)
  • unsalted butter
    1 oz
  • chestnuts, cooked, peeled
    7 oz
  • sweet Marsala wine
    2 oz
  • maple syrup
    1 tbsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 20 g
Energia 1674 kJ / 400 kcal
Gordura 21 g
Fibra 6 g
Hidratos de carbono 35 g

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