![Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a8b71939-0283-4f55-ad34-9d760e990db5/Derivates/2945a2f6-f1dd-40ad-83b1-91d3ccf1e3e1.jpg)
Versões compatíveis
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
ou 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2469 kJ / 590 kcal
- Proteína
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 40 g
- Gordura
- 29 g
- Fibra
- 8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 мин.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Garlic Shrimp
35 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Shrimp Sauté
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 мин.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min