Dispositivos e acessórios
Mediterraanse gebakjes
Preparação 25min
Total 1h
6 stuks
Ingredientes
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
14 g
Energia
1731 kJ /
414 kcal
Gordura
30 g
Fibra
5.2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feestjes
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mousse van ham
10min
Vanillevla met rabarber
50min
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Amandelbretzels
Nenhuma avaliação
Tzatziki
20min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nenhuma avaliação
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Ijslolly’s van watermeloen
Nenhuma avaliação
Bessenjamtaart
2h 35min
Gestoomde broodjes
2h 10min
Snelle kaassoufflés
45min
Mousse van kaas
10min