Dispositivos e acessórios
Pizza met parmaham en walnoten
Preparação 30min
Total 28h
2 stuks
Ingredientes
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (opcional)50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
4024.5 mg
Proteína
73.8 g
Energia
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Gordura
121.2 g
Fibra
10.3 g
Gordura saturada
24 g
Hidratos de carbono
228.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Pulled pork burgers
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Miso Udon Noedels
20min