Dispositivos e acessórios
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Preparação 30min
Total 9h
2 stuk
Ingredientes
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
2362.9 mg
Proteína
56.7 g
Energia
5271.5 kJ /
1260 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
19.9 g
Hidratos de carbono
141.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza 2.0
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Hartenbroodjes
1h
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Batbout met kaas
30min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação