Dispositivos e acessórios
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1569 kJ /
376 kcal
Gordura
23 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French Tradition on your Table
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 Std. 5 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Choux pastry
2 Std.
Green Papaya Fish Soup
2 Std. 15 Min
Hot dogs
35 Min
Squid ink pasta
1 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min