Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Preparação 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
3092.7 mg
Proteína
80.9 g
Energia
3960 kJ /
946.5 kcal
Gordura
66.5 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
14.4 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Poached eggs using blade cover
30 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 h 5 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
No ratings
Indonesian green spice paste
40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 h
Steamed Trout
20 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Steamed Pepper Chicken
1 h 45 min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Homemade miso soup
55 min
Sous-Vide Salmon
1 h