Dispositivos e acessórios
Arseeyah
Preparação 5min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31.8 g
Energia
1561 kJ /
373 kcal
Gordura
13.7 g
Hidratos de carbono
30.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Wafu dressing
20min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Kashta cream
10min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Cheese pies
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked falafel kofta
Nenhuma avaliação
Marble sponge slice with peach crème
4h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min