Dispositivos e acessórios
Za'atar flat bread (mankouche)
Preparação 20min
Total 1h 35min
8 pieces
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
8.7 g
Energia
1996 kJ /
477 kcal
Gordura
26 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1h 45min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Arabian spice mix
5min
Raw kibbeh
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min