Dispositivos e acessórios
Oat porridge with dates and cardamom
Preparação 5min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
pistachio nuts, unsalted or other type of nuts (e.g. walnuts, almonds etc.)30 - 40 g
-
pitted dates200 g
-
milk850 g
-
sugar (opcional)50 g
-
ground cardamom1 tsp
-
oat flakes large150 g
-
blossom water2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
8.6 g
Energia
1347 kJ /
322 kcal
Gordura
10.4 g
Hidratos de carbono
48.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Raw Walnut Brownies
1h 10min
Turmeric Latte
10min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Crêpes with herbs
1h
Smoked Salmon Pizza
2h 30min
Golden Oatmeal
10min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Cardamom Hot Chocolate
20min