Dispositivos e acessórios
Kippenborstfilet met topping van courgette
Preparação 10min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
25 g
Energia
1004 kJ /
240 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananaspakketjes
1h
Zalm met venkel
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Kip met romige groenten saus
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Kipfilets pizzaiola
55min
Viscurry
35min