Dispositivos e acessórios
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
Preparação 20min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
kalkoenlapjes10
-
sjalot1
-
extra vergine olijfolie40 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd200 g
-
gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken250 g
-
water700 g
-
melk150 g
-
bloem20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
51.5 g
Energia
2130 kJ /
509 kcal
Gordura
30.5 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
7.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus op gevogelte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vitello tonnato
13h
Hong Kong rijst met worst
Nenhuma avaliação
Batch cooking - Basisrecepten
Nenhuma avaliação
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Zalm en venkel risotto
25min
Zeevruchtensoep
30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Rundvlees Stroganoff
1h
Lamsstoofpotje
1h 45min
Spaanse risotto
40min
Kipfilets pizzaiola
55min