Dispositivos e acessórios
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (opcional)¼ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
16 g
Energia
753 kJ /
180 kcal
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oosters koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Asperge ovenschotel
1h 30min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Pekingeend
45min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min