Dispositivos e acessórios
Sourdough Bread with Olives
Preparação 20min
Total 5h 20min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water divided, plus 1 tsp to whisk425 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)140 g
-
sugar15 g
-
bread flour plus extra to dust310 g
-
pitted black olives45 g
-
salt1 tsp
-
lemon juice only½
-
large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
236 mg
Proteína
4.6 g
Energia
668.2 kJ /
159.7 kcal
Gordura
4.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
25.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Bread
8 Receitas
Canadá
Canadá
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Zoodles with Broccoli Pesto
Nenhuma avaliação
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough potato bread
5h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Sourdough Baguettes
15h
Mother sourdough starter
108h 20min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sourdough Starter Discard Crackers
45min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Sourdough pizza base
3h 5min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min