Dispositivos e acessórios
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
fresh bird's eye chili (opcional)1
-
shallot2 oz
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
kale leaves only, center stalks removed, cut into 2 in. strips (approx. 1 lg. bunch), divided8 oz
-
broccolini halved (approx. 3 in.)8 ½ oz
-
slivered almonds2 oz
-
dried cranberries2 oz
-
lemon juice½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
803 kJ /
192 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Ginger Cabbage Slaw
15min
Eggplant Sauté
30min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Broccoli Sauté
20min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2h
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min