Dispositivos e acessórios
Paella
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
12 oz chicken stockwater12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, slicedpiquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1103.5 mg
Proteína
27.2 g
Energia
2336.2 kJ /
558.4 kcal
Gordura
34.2 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
9.2 g
Hidratos de carbono
37.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken and Avocado Arepas
1h
Crispy Saffron Chicken and Rice
2h 5min
Spaghetti Carbonara
40min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Seafood Quesadillas
2h
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Fish Tacos
45min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Mediterranean Chicken
35min