Dispositivos e acessórios
Tomato Basil Pasta
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves (approx. 7-9 cloves), to taste1 - 2 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
ripe tomatoes i.e. dry-farmed tomatoes (see Tip), cut into quarters35 oz
-
anchovies, preserved in olive oil2
-
chili powder1 heaping tsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
water60 oz
-
16 oz ramen noodlespasta16 oz
-
grated Parmesan cheese, to tastegrated pecorino cheese to taste
-
fresh basil leaves torn into small pieces15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
1619 kJ /
387 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Chicago-Style Hot Dogs
35min
Plum Clafoutis
1h 15min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Turkey sloppy joes
40min
Creamy Butter Chicken
1h