Dispositivos e acessórios
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
Preparação 10min
Total 1h 10min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
water1000 g
-
aubergines peeled, cut into cubes (3-4 cm)1000 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
tahini paste70 g
-
garlic cloves2
-
salt1 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
29.1 g
Energia
3004 kJ /
718 kcal
Gordura
53.6 g
Hidratos de carbono
29.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Falafel
25 Std. 30 Min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Muhamara dip
5 Min
Hummus
5 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Hummus
5 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Baba Ganoush
1 Std.