Dispositivos e acessórios
Guinean prawns
Preparação 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
raw prawns, peeled and deveined1000 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
ground dried piri piri chilli1 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil30 g
-
onions cut in pieces150 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
cucumber peeled and deseeded, cut in sticks (5 cm x 1 cm)150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
38 g
Energia
924.7 kJ /
221 kcal
Gordura
7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Africa
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pasta alla gricia
30 Min
Pumpkin Chai Latte
Keine Bewertungen
Pizza Diavola
1 Std. 30 Min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 Min
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 Std. 10 Min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 Min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Keine Bewertungen
Buckwheat Lasagne
1 Std. 40 Min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 Min
Yam Pottage (Asaro)
35 Min
Moi Moi
1 Std.