Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1480 kJ / 353 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 godz. 25 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Baked spinach and eggs
40 Min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 Std. 15 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Yoghurt and cucumber salad
5 Min
Paella with kidney beans
55 Min
Mushroom pastry
45 Min
Chili non Carne
1 Std.
Vegan bean burger
1h 20 min
Soy bolognese
40 Min
Falafel
1 godz. 25 min