![Spinach and tomato quiche Spinach and tomato quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228503.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 250 g wheat flour
- 120 g vegan margarine, cold, cut into pieces, plus extra for greasing
- 60 g water, cold
- ½ tsp fine salt
Topping and preparation
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g soy flour, full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 400 g silken tofu, drained
- 30 g olive oil
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tbsp starch
- 1 tsp fine salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 200 g spinach leaves, frozen, defrosted, well drained, roughly chopped (see tip)
- 2 tbsp breadcrumbs, vegan
- 150 g cherry tomatoes, cut in half
- 30 g flaked almonds
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1480 kJ / 353 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 29 g
- Gordura
- 21 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Borscht
50 мин.
Provençal tart
1h 15min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40 мин.
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Tuna mousse
10min
Crunchy Granola
Nenhuma avaliação
Creamy pea soup
40 мин.
Energy smoothie
10min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min