Dispositivos e acessórios
Arabian ice cream
Preparação 5min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
-
sugar300 g
-
salep powder3 heaped tsp
-
1 sachet mastic gum powdermastic gum grains3
-
whole milk1250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1598 kJ /
382 kcal
Gordura
7.5 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min