Dispositivos e acessórios
Bulgur and Salmon Rolls
Preparação 30min
Total 1h 20min
36 pieces
Ingredientes
-
water plus extra for brushing300 g
-
bulgur wheat150 g
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
rice vinegar plus 2 Tbsp extra for brushing2 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
nori seaweed sheets4
-
fresh salmon fillets, skinless shashimi grade, sliced (1 cm)200 g
-
Japanese pickled ginger drained2 Tbsp
-
carrot cut in matchsticks1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
1.8 g
Energia
149 kJ /
35.5 kcal
Gordura
1.4 g
Hidratos de carbono
3.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sushi
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Spring Rolls
40min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Spaghetti carbonara
40min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Spirulina Ice Cream
16h 10min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min
Pumpkin Doughnut Fingers
1h 30min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6h
Pear and Chocolate Milkshake
5min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Penne with Mussels
2h 5min