Dispositivos e acessórios
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
735 kJ /
176 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Seafood Laksa
25min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso Ramen
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Stir-fried Vegetables
10min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min