Dispositivos e acessórios
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
735 kJ /
176 kcal
Gordura
12 g
Fibra
4.8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
JAPANESE CUISINE
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Mapo tofu
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Celery and Cashew Nuts
20min
Miso Soup with Vegetables
30min