Dispositivos e acessórios
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
Preparação 20min
Total 55min
24 pieces
Ingredientes
-
onions quartered70 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic clove1
-
fresh jalapeño chilli halved, deseeded1
-
ripe mango large, cut in pieces1
-
tamarind paste3 Tbsp
-
treacle4 Tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
red wine90 g
-
orange juice180 g
-
red wine vinegar2 Tbsp
-
lamb chops24
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
14.3 g
Energia
1002 kJ /
240 kcal
Gordura
18.4 g
Hidratos de carbono
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1h
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Seafood Korma
40min
Coconut-crusted King Prawns with Citrus Mustard Dip
45min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Mexican Spare Ribs
50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h