Dispositivos e acessórios
Tuna Noodle Bake
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
water1235 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Chinese egg noodles, dried (see tip)225 - 255 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces70 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only15 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces (approx. ½ large red pepper)100 g
-
olive oil30 g
-
milk485 g
-
plain flour30 g
-
dry white wine (e.g. Chardonnay)70 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
button mushrooms halved225 g
-
tinned tuna, in brine (drained weight)340 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2251 kJ /
538 kcal
Gordura
22 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
American Classics
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Special Un-Fried Rice
45min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Beef with Mushrooms
30min
Pasta Salad with Salami
25min
Turkey Crumble
1h 10min
Honeyed Chicken
25min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1h 10min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min