Versões compatíveis
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pork and Vegetables
- vegetable oil, for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin, with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes, peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1504 kJ / 359 kcal
- Proteína
- 46 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 6 g
- Fibra
- 5.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Beef brisket chilli con carne
7h
Marmalade-glazed Ham
1h 50min
Sticky Chilli Beef
55 Min