
Versões compatíveis
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pork and Vegetables
- vegetable oil for greasing
- 10 g fresh parsley leaves
- 1500 - 2000 g pork loin with skin
- 1 Tbsp coarse sea salt
- 600 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 800 g potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)
Cider Sauce
- 20 g unsalted butter diced
- 40 g water
- 2 Tbsp plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 280 g dry cider
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 359 kcal / 1504 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Fibra
- 5.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Rice with Duck
1h 5min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25min
Chorizo and Chicken Burgers
20min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Smoky Pork and Beans
3h
Ham Hock Potato Bake
35min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Special Un-Fried Rice
45min
Sticky Chilli Beef
55min