Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
TM6 TM5

Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce

4.4 ( 19 avaliações )

Ingredientes

Pork and Vegetables

  • vegetable oil for greasing
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 1500 - 2000 g pork loin with skin
  • 1 Tbsp coarse sea salt
  • 600 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 800 g potatoes peeled, cut in large pieces (5-6 cm)
  • 400 g vegetables (e.g. carrots, cut in batons (1 cm x 5 cm), cauliflower florets, or a mixture)

Cider Sauce

  • 20 g unsalted butter diced
  • 40 g water
  • 2 Tbsp plain flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 280 g dry cider

Nutrição
por 1 portion
Energia
359 kcal / 1504 kJ
Proteína
46 g
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
23 g
Fibra
5.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas