Dispositivos e acessórios
Fajitas
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
fajita seasoning homemade or packaged1 oz
-
olive oil1 oz
-
lime juice2 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)24 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided9 oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
737.3 mg
Proteína
24.1 g
Energia
1329.4 kJ /
317.7 kcal
Gordura
9.6 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Chip Cookies
50min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Fajita Seasoning
5min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Chocolate Brownie Milkshake
35min
Chicken Tacos
1h 10min
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Parmesan
1h 10min