Fajitas

Fajitas

3.7 75 avaliações
Preparação 15min
Total 35min
8 portions

Ingredientes

  • fajita seasoning homemade or packaged
    1 oz
  • olive oil
    1 oz
  • lime juice
    2 oz
  • chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)
    24 oz
  • red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided
    9 oz
  • water
    30 oz
  • green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)
    7 oz
  • red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)
    7 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • flour tortillas (approx. 8 in.)
    8

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 737.3 mg
Proteína 24.1 g
Energia 1329.4 kJ / 317.7 kcal
Gordura 9.6 g
Fibra 3.2 g
Gordura saturada 1.6 g
Hidratos de carbono 32.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...