Dispositivos e acessórios
Classic Swiss Fondue
Preparação 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
39 g
Energia
2615 kJ /
625 kcal
Gordura
41 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cheese Please!
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Tuna Tartare
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Simple Turkey Gravy
25min
Chocolate Fondue
15min
Caramel Toffees
2h
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Black Bean Dip
5min
Lobster Bisque
1h 50min
French Onion Soup
1h 10min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min