Dispositivos e acessórios
Tomato Soup Paste
Preparação 5min
Total 35min
2 jars
Ingredientes
-
fresh tomatoes ripe, peeled skin and cut in quarters600 g
-
red onions cut in quarters150 g
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
vegetable oil130 g
-
tomato purée200 g
-
oyster sauce30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought, adjust to taste2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
996 mg
Proteína
6 g
Energia
3130 kJ /
748 kcal
Gordura
66 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hot Pot Gathering
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Nenhuma avaliação
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Nenhuma avaliação
Stir Fried Potato Shreds
Nenhuma avaliação
Black tahini
20min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Collagen Soup Broth
8h 25min
Slap pap (soft porridge)
40min