Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Blanched Vegetables and Vermicelli
- 1500 g water
- 100 g mung bean sprouts
-
85
g rice vermicelli
ou 85 g cellophane noodles (glass noodles) - 100 g cabbage, cut in thin slices
Turmeric Chicken Soup
- 100 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
- 1 free-range chicken (approx. 600 g), whole, feet and neck removed, cut into 8 pieces (see tips)
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 3 fresh salam leaves
- 1 ½ tsp salt, adjust to taste
- 1 tsp chicken stock powder
- ¼ tsp ground white pepper
- 5 hard-boiled eggs, peeled, cut in halves
- 2 lime, cut in wedges
- 1 sprig Chinese celery, chopped, to garnish
- crispy fried shallots, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3225 kJ / 771 kcal
- Proteína
- 41 g
- Hidratos de carbono
- 55 g
- Gordura
- 49 g
- Gordura saturada
- 16 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1104 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Boiled Eggs
20min
Fish and prawn stock
20min
Brown Rice Congee
30min
Cooking White Rice
25min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
All-in-one chicken Congee
35min
Minced Meat
35min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
All in one bowl bolognese
40min
No fail mash potato
20min