Dispositivos e acessórios
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
Preparação 5min
Total 40min
1 portion
Ingredientes
-
long grain rice as desired80 - 100 g
-
mangetout trimmed80 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
groundnut oil10 g
-
garlic cloves to taste3 - 4
-
pork fillet sliced thinly (1 cm)120 - 150 g
-
oyster sauce1 Tbsp
-
light soy sauce2 tsp
-
palm sugar to taste1 - 2 tsp
-
water depending on desired sauce consistency50 - 100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
43 g
Energia
4094 kJ /
980 kcal
Gordura
55 g
Hidratos de carbono
74 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner For One
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken in Yoghurt
1h
Beef Stroganoff
1h
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Salad
1h 20min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Coronation Chicken
30min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Beef in Stout
1h 40min