Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Shortcrust Pastry
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 270 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for greasing
- 140 - 170 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 2 Tbsp unsalted butter, diced
- 450 g fresh wild mushrooms (mixed), sliced or quartered
- 140 g dry cider, room temperature
- 2 tsp fresh thyme leaves
- 295 g condensed cream of chicken soup, tinned (1 tin)
- 2 Tbsp Dijon mustard
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (4-5 cm)
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ⅛ tsp ground black pepper
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 2345 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Sódio
- 620 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Shepherd's Pie
1u. 40min
Steak and Kidney Pudding
5h
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Beef and Beer Pie
1u. 40min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Rhubarb Crumble
55 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Toad in the Hole
1 Std.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min