Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1698 kJ / 406 kcal
- Proteína
- 31.2 g
- Hidratos de carbono
- 16.4 g
- Gordura
- 24 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Red Pepper and Apple Dip
35 Min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 Std.
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Spring Chicken Casserole
1h 30min