Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 700 g floury potatoes, peeled, diced (1.5 cm)
- 300 g carrots, cut in pieces (1.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 40 g olive oil
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 1 dried bay leaf
- 800 g beef meat, sinew free, diced (2.5 cm)
- 50 g red wine
- 50 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 80 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3268 kJ / 781 kcal
- Proteína
- 50 g
- Hidratos de carbono
- 48 g
- Gordura
- 42 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Greek Style Pork Stew
30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Creamy mustard chicken stew
40min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Beef in Stout
1h 40min