Dispositivos e acessórios
Chai Spiced Rice Pudding
Preparação 10min
Total 1h 5min
8 portions
Ingredientes
-
skimmed milk900 g
-
coconut milk, light, tinned100 g
-
cinnamon sticks2
-
natural vanilla extract1 Tbsp
-
brown sugar50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
chai teabags2
-
pudding rice220 g
-
dried apricots cut in pieces (5 mm), for serving8
-
coconut flakes for serving2 Tbsp
-
chopped pistachios for serving2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.6 g
Energia
1056 kJ /
249 kcal
Gordura
3.9 g
Hidratos de carbono
36.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
LOW FAT
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
Date and Orange Jam
40min
Aubergine Bhurta
30min
Falafel
24h
Green Goodness Soup
10min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Posh Paleo Bread
55min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Polenta Cake
1h
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min