
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 90 g water cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg beaten
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 148 kcal / 617 kJ
- Proteína
- 2.7 g
- Gordura
- 9.3 g
- Hidratos de carbono
- 12.3 g
- Fibra
- 0 g
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