Dispositivos e acessórios
Teriyaki salmon bao
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1597.6 mg
Proteína
18 g
Energia
1898.6 kJ /
452 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
2.8 g
Hidratos de carbono
59.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply Delicious
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetable spring rolls
1h 10min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Open fish burgers
1h
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Fresh pasta dough
1h
Quick puff pastry
1h 20min
Wonton wrappers
55min
Family chicken galette
1h 55min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Ricotta gnocchi
2h
Wonton soup
1h