Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Proteína
- 30.6 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 25.1 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 1149.6 mg
Receitas alternativas
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Curry laksa
45 min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Wonton soup
1 Std.
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Hoisin pork bowl
30 min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Pork belly with spring onions
1h 10 min