Dispositivos e acessórios
Salted caramel soufflés
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
191.1 mg
Proteína
5.6 g
Energia
804.3 kJ /
191.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
White chocolate mousse cups
3h 35min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Baked cheesecake
2h 55min
Strawberry jam
55min
Runny custard
10min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Steamed orange puddings
1h 25min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Buttermilk scones
35min