Dispositivos e acessórios
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
Preparação 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
bacon lardons smoked, diced50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving40 g
-
1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves onlyfresh rosemary leaves only1 sprig
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery cut in pieces60 g
-
dried borlotti beans, cooked weight (see tip)tinned borlotti beans rinsed and drained230 g
-
ripe tomatoes, peeled and dicedtinned chopped tomatoes150 g
-
water1000 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried ditalini pasta150 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
grated Parmesan cheese for serving
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10.7 g
Energia
1309 kJ /
314 kcal
Gordura
17 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Tuscan Bean Soup
50min
Minestrone
45min
Minestrone
45min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Quinoa Broth
35min
Danish Split Pea Soup
1h
Lentil and Pancetta Stew
1h
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min