![Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/621fecbd-bb7f-47be-8966-ca8a892d14d9/Derivates/2075f60c-4f1b-419a-9386-b9571011c781.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2221 kJ / 528 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Prawn Saganaki
35 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10 godz. 55 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5h 15min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min