Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 Tbsp for browning meat
- 30 g unsalted butter, diced
- 2 garlic cloves
- 250 g red wine
- 800 g tinned chopped tomatoes
- 25 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 bay leaves
- 1 tsp sugar
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt
- water, for cooking pasta
- 500 g dried paccheri pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2221 kJ / 528 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Hidratos de carbono
- 69 g
- Gordura
- 14.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Seafood Korma
40 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 Std.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min