Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 Tbsp pomegranate molasses
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp runny honey
- 1 Tbsp water
- 1 pinch dried chilli flakes
- 250 g kale, tough stems removed, thinly sliced
- 800 g water, boiling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g giant couscous
- 30 g walnut halves
- 225 g halloumi cheese, reduced fat, diced (2 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g pomegranate seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1969 kJ / 470 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 21 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Halloumi Salad
20 Min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min