Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Drunken Chicken
Preparação 10min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
31 g
Energia
1084 kJ /
259 kcal
Gordura
14 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Hakka Yam Abacus
20min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Sous-Vide Salmon
1h
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min