Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Hidratos de carbono
- 10.1 g
- Gordura
- 26.6 g
- Gordura saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 744.3 mg
Receitas alternativas
Meat stock paste
45min
Sticky meatball subs
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Chicken stock paste
45min
Family chicken galette
1h 55min
Classic meatloaf
1h 35min
Meatball subs
55min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 λεπτ.
Pastitsio
1h 30min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min