Dispositivos e acessórios
Poached eggs with blade cover
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Energia
371.9 kJ /
88.9 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Browned beef mince
20min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25min
Bacon with chicken strips
15min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
French onion dip
45min
Poached eggs using blade cover
30min
Fruity dream
10min
Hollandaise
15min