Dispositivos e acessórios
Poached eggs with blade cover
Preparação 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
118.3 mg
Proteína
7.5 g
Energia
371.9 kJ /
88.9 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Browned beef mince
20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Browned onions (200 g)
20min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Mushroom risotto
30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Poached eggs using blade cover
30min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Fruity dream
10min