Dispositivos e acessórios
Banoffee Cream Pie
Preparação 20min
Total 2h 40min
8 slices
Ingredientes
Pie Crust
-
1 pie crust, chilled (9 in.)homemade pie crust chilled (9 in.)1
Filling
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
dark brown sugar6 oz
-
heavy whipping cream6 ½ oz
-
corn syrup2 tbsp
-
vanilla extract½ tsp
-
salt¼ tsp
-
gelatin powder, unflavored1 packet/envelope
Topping
-
sugar to taste1 - 2 tbsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
bananas sliced (¼ in.)2 - 3
-
chocolate grated, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slices
Sódio
229.6 mg
Proteína
4.7 g
Energia
3010.2 kJ /
719.4 kcal
Gordura
57.7 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
35.3 g
Hidratos de carbono
49.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pies
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brownies
50 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Sugar Glaze
5 min
Chocolate Covered Cookie Stix
2 godz. 10 min
Chocolate Chews
1 godz. 40 min
Pink and White Macarons
1 godz. 30 min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Chocolate Ganache Brownie
3 godz.
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.
Chocolate Lava Cake
45 min
Hazelnut Truffles
1 godz. 30 min