Dispositivos e acessórios
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
Preparação 15min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
milk30 g
-
white vinegar½ tsp
-
walnut, shelled40 g
-
butter cut in pieces30 g
-
brown sugar110 g
-
mixed seeds2 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
carrots cut in pieces110 g
-
plain flour120 g
-
eggs2
-
baking soda¼ tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt¼ tsp
-
sunflower oil60 g
-
natural vanilla extract (opcional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
161.1 mg
Proteína
6.6 g
Energia
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Gordura
20 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nester TM7
30 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Mango Sticky Rice
5h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Es Kuwut (Honeydew and Coconut drink)
15min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Nenhuma avaliação
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Creamy pistachio pasta
40min
Salt Bread
2h