Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies (Metric)
Preparação 45min
Total 9h
12 pieces
Ingredientes
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
285 g ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)285 g
-
whipping cream105 g
-
fresh raspberries60 g
-
glucose syrup (see Tip)15 g
Chocolate Pastry Dough
-
all purpose white flour plus extra to dust340 g
-
icing sugar140 g
-
almond flour60 g
-
cocoa powder, unsweetened, Dutch-processed30 g
-
salt⅛ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled170 g
-
egg, large1
-
egg yolk from a large egg1
-
water, cold1 tsp
Assembly
-
sugar sprinkles, coloured (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
89 mg
Proteína
9 g
Energia
1975 kJ /
472 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Red Velvet Cake
1h 20min
Chocolate Porter Brownies
45min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Nenhuma avaliação
Lemon Shortbread Cookies
1h 45min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2h 30min
Caramel Doughnuts
4h
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Chocolate Porter Brownies
45min
Mini Egg Cupcakes
1h
Hokkaido Cupcakes
45min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Vanilla Cupcakes
1h 10min